آینده کامل استمراری در زبان انگلیسی یکی از زمانها در این زبان است که شما باید کاملا به آن مسلط باشید تا بتوانید در دیالوگهای روزانه از آن استفاده کرده و بهدرستی به زبان انگلیسی صحبت کنید. این زمان در واقع بیانگر اتفاقی است که تا نقطهای از آینده ادامه پیدا میکند. معمولا برای استفاده از این زمان از will، been و موارد اینچنینی استفاده میشود که در ادامه قصد داریم کمی بیشتر درباره این موضوع صحبت کرده و اطلاعات جذاب و کاربردی را دراینخصوص در اختیارتان قرار دهیم. پس اگر شما هم جز آن دسته از افرادی هستید که علاقهمند به آشنایی بیشتر با آموزش زبان انگلیسی هستید به شما پیشنهاد میکنیم حتما ادامه این مطلب را بادقت مطالعه کنید تا اطلاعات موردنیاز خود در این زمینه را به دست بیاورید.
بخش زمانها در دستور زبان هر زبانی از اهمیت ویژهای برخوردار است. هر جملهای در هر زبانی با زمان معینی بکار برده میشود. زندگی بر بستر زمان جریان دارد و زبان وسیلهی ابراز تجربیات زندگی است؛ پس چارهای وجود نداشته است جز اینکه زمان را در زبان دخیل کنیم. زبان انگلیسی دارای دوازده ساختار زمانی است. امروز قصد داریم به زمان آینده بپردازیم. پیش از این در مقاله آموزش زمان آینده ساده در گرامر انگلیسی درباره ساختار زمان آینده ساده به تفصیل صحبت کردیم. امرور قرار داریم تا با کمک همدیگر با ساختار آینده استمراری، آینده کامل و البته آینده کامل استمراری آشنا بطور کامل آشنا شویم.
آینده استمراری
ساختار آینده استمراری به شکل subject + will be + verb+ing است. این زمان در زبان انگلیسی بیانگر فعلی است که در بازهای از زمان آینده شروع میشود، برای مدتی ادامه پیدا میکند و پس از آن به اتمام میرسد. در واقع ما از آینده استمراری برای موقعیتها یا اقداماتی استفاده می کنیم که در زمان معینی در آینده در حال انجام هستند.
This time tomorrow, I will be having company.
فردا همین موقع، مهمان دارم (درحال مهمانداری خواهم بود).
At 6 o’clock tomorrow, I will be leaving my office and heading to the house.
فردا حوالی ساعت شش از دفتر کار خارج خواهم شد و یک راست به منزل خواهم رفت. (از لفظ حوالی برای بیان بازه استمرار فعل استفاده شده است.)
This time next week, I will be visiting one of the greatest architectural exhibition in Dubai.
هفته بعد همین موقعها، در حال بازدید از یکی از بزرگترین نمایشگاههای معماری در دبی خواهم بود.
اجازه بدهید تا همین جای کار یک مقایسه بین زمان آینده ساده و آینده استمراری داشته باشیم تا تفاوت زمانی و معنایی این دو ساختار را بهتر متوجه شوید :
I will paint the wall of my room next Monday.
I will be painting the wall of my room this time next Monday.
ساختار جمله اول به این معناست که فعلی در دوشنبه آینده انجام خواهد شد و برای گویندهی جمله، بازه زمانی انجام این فعل اهمیتی نداره. اما در ساختار دوم، برای گوینده، استمرار فعل اهمیت دارد. گوینده دوست دارم تا مخاطبش بداند در بازهای از روز دوشنبه آینده در حال انجام فعل نقاشی کردن است.
دوره های آموزش زبان انگلیسی |
|
دوره حضوری | آموزش زبان انگلیسی برای کودکان |
دوره حضوری | آموزش زبان انگلیسی برای نوجوانان |
دوره حضوری | آموزش زبان انگلیسی برای بزرگسالان |
کاربردهای آینده استمراری
برای پیشبینی فعلی که قبل از نقطهی زمانی مشخصی در آینده شروع میشود و ممکن است بعد از آن نقطهی زمانی ادامه پیدا کند، از آینده استمراری استفاده میشود:
Anna will be helping us to organize the party.
برای بیان فعلی در آینده که بخشی از یک فعالیت متداول یا یک اتفاق روزمره است:
?Will you be driving to work as usual
برای بیان فعل یا رویدادی که از پیش برنامه ریزی شده باشد میتوان از آینده استمراری استفاده کرد. در نظر داشته باشید که برای این منظور میتوان از زمان حال استمراری نیز کمک گرفت:
We will be leaving for Istanbul at 8:00 in the evening.
.We’ll be coming next weekend
.We’ll be leaving at 8 a.m. tomorrow
برای جلوگیری از ابراز تمایل یا جلوگیری از دعوت خودسرانه، ترجیحا از آینده استمراری استفاده میکنیم نه از آینده ساده. برای مثال فرض کنید مهمانی دارید که بیش از اندازه در خانه شما مانده است و میخواهید از برنامه او خبردار شوید که آیا قرار است بماند یا نه:
Will you be staying with us again tonight?
در واقع با این سوال، از برنامه مهمان با خبر میشویم. اما اگر در قالب آینده ساده این سوال را مطرح کنید مهمان گمان میکند که برای ماندن بیشتر تعارفی کردهایم:
Will you stay with us again tonight?
کلمات نشان دهنده آینده استمراری
همانطور که در مثال های بالا مشاهده نمودید، ما اغلب از آینده استمراری با عبارات زمانی مانند :
This time … (this time tomorrow, this time next week, etc.)
… When
At + time … (at 7 tomorrow, at midday next Monday, etc.)
In … (in 2 weeks, in 3 months, in 5 years, etc)
In …’ time (in 2 weeks’ time, in 3 months’ time, in 5 years time, etc)
آینده کامل
خب فکر میکنم تا اینجای کار با مشکلی برنخورده باشید. همه چیز خوب و راحت پیش رفته است. بهتره یک مروری با هم داشته باشیم؛ برای فعلی که در آینده انجام میشود (بدون در نظر گرفتن هیچ بازه زمانی خاص در آینده) از آینده ساده، برای فعلی که در بازه خاصی در آینده در حال انجام است از آینده استمراری و برای فعلی که انجام آن تا زمانی خاص در آینده به پایان میرسد از آینده کامل استفاده میکنیم.
ساختار آینده کامل به شکل subject + will have + past participle است. این زمان در زبان انگلیسی بیانگر آن است که فعلی تا آینده مشخصی تمام و کامل خواهد شد.
I will have painted the room in 2 days.
کار نقاشی اتاق را تا دو روز دیگر تمام خواهم کرد.
I will have finished the project by the time you come.
تا شما بیایید من کار پروژه را تمام کرده ام.
By the time she arrives, the show will have started.
تا زمانی که او برسد، نمایش هم شروع شده است.
بیشتر بخوانید : آینده استمراری در زبان انگلیسی
کلمات نشان دهنده آینده کامل
همانطور که در مثال های بالا می بینید، ما اغلب از آینده کامل با عبارات زمانی مانند:
By … (by tomorrow, by next week, by the end of the year, etc.)
By this time … (by this time tomorrow, by this time next week, etc.)
In … (in 2 weeks, in 5 years, etc.)
… When/Before
By” + عبارت زمانی” به معنای ‘not later than’ ، ‘at’ یا ‘before’ یک زمان معین است.
آینده کامل استمراری
پیش از هر چیز و قبل از آنکه بخواهیم درباره گرامر آینده کامل استمراری در زبان انگلیسی صحبت کنیم اجازه دهید تا با مفهوم خود این زمان بیشتر آشنا شده و اطلاعاتی را دراینخصوص به دست بیاوریم. بهطورکلی آینده کامل استمراری یکی از زمانهایی است که به میزان زیادی در گرامر زبان انگلیسی مورداستفاده قرار گرفته و دارای کاربردهای زیادی است. این زمان به اعمال مستمری اشاره دارد که در زمانی در آینده پایان مییابند. معمولا هر وقت که از این زمان استفاده میشود ما یک عبارت زمانی در جمله خود داریم. نکته بسیار جذابی که دراینخصوص باید بدانید این است که هروقت ما از این زمان استفاده میکنیم و عملی را در زمان آینده کامل استمراری توصیف میکنیم در واقع خود را در واحد زمان به سمت جلو حرکت داده و از زمان آینده به عقب نگاه میکنیم.
برای اینکه به شکل بهتری با مفهوم این زمان در زبان انگلیسی آشنا شوید به شما پیشنهاد میکنیم مثالهای زیر را در نظر بگیرید:
In November, I will have been working at my company for three years.
از ماه نوامبر، من به مدت سه سال در شرکت خود کار خواهم کرد.
At five o’clock, I will have been waiting for thirty minutes.
از ساعت 5 من برای مدتزمان سی دقیقه منتظر خواهم ماند.
When I turn thirty, I will have been playing piano for twenty-one years.
وقتی سیساله شدم، بیست و یک سال خواهد بود که پیانو مینوازم.
ساختار زمان آینده کامل استمراری به شکل subject + will have been + verb+ing است. این زمان در زبان انگلیسی بیانگر فعلی است که از گذشته آغاز و به استمرار کشیده شده است و تا آینده مشخصی به پایان میرسد.
I will have been working for 6 days by tomorrow.
تا فردا شش روز است که در حال درس خواندن بوده ام.
آشنایی با ساختار آینده کامل استمراری در زبان انگلیسی
بهطورکلی باید بدانید که آینده کامل استمراری در زبان انگلیسی از فعل کمکی “will”، فعل کمکی “have”، فعل ماضی “be” و فعل اصلی که به زمان حال نوشته شده است تشکیل میشود. دقت داشته باشید که فعل زمان حال معمولا در قالب ing دار ظاهر میشود.
زمانی که ما در حین صحبتکردن از آینده کامل استمراری استفاده میکنیم در اغلب مواقع فاعل و فعل کمکی be را ترکیب میکنیم. برای توضیح بیشتر به شما پیشنهاد میکنیم مثالهای زیر را در نظر بگیرید:
He will have been studying for three hours. → He’ll have been studying for three hours.
او سه ساعت درس خواهند خواند.
In three years, he will have been teaching for thirty years. → In three years, he’ll have been teaching for thirty years.
سه سال دیگر او برای سی سال است که تدریس میکند.
آینده کامل استمراری بهصورت منفی
همانطور که میدانید در زبان انگلیسی برای جملات و ساختارهای مختلف باید حالت منفی نیز در نظر گرفته شود. برای جملاتی که در زمان آینده کامل استمراری در زبان انگلیسی میآیند و شما قصد منفی کردن آنها را دارید باید از عبارت not بین فعل کمکی will و فعل کمکی have استفاده کنید. برای درک بهتر این موضوع مثال زیر را در نظر بگیرید:
In three years, he will have been teaching for thirty years. → In three years, he will not have been teaching for thirty years.
معنی جمله اول: سه سال دیگر او برای سی سال است که تدریس میکند.
معنی جمله دوم: سه سال دیگر او برای مدتزمان سی سال تدریس نکرده است.
در جملات منفی میتوانیم فعل کمکی will و not را ترکیب کنیم. برای مثال میتوانید نمونههای زیر را مشاهده کنید:
In three years, he will not have been teaching for thirty years. → In three years, he won’t have been teaching for thirty years.
سه سال دیگر او برای مدتزمان سی سال تدریس نکرده است.
حالت سوالی برای آینده کامل استمراری در زبان انگلیسی
برای جملات سوالی که پاسخ آنها با استفاده از بله و خیر داده میشود میتوانیم از will در ابتدای جمله استفاده کنیم تا جمله خود را به یک جمله سوالی تبدیل کنیم. برای اینکه به شکل بهتری با این روند آشنا شوید به شما پیشنهاد میکنیم مثالهای زیر را در نظر بگیرید:
In three years, he will have been teaching for thirty years. → In three years, will he have been teaching for thirty years?
سه سال دیگر او سی سال است که تدریس میکند.
در سه سال دیگر آیا او سی سال است که تدریس میکند؟
برای جملات سوالی که با کلمات wh دار آغاز میشوند دقیقا همان کاری که برای سوالات بله و خیر انجام میدهیم را انجام خواهیم داد. در واقع شما در اینجا باید کلمه سوالی مناسب که دارای wh است را به ابتدای جملات خود اضافه کنید و بخشی را که شامل پاسخ است را حذف کنید. برای درک بهتر این موضوع مثالهای زیر را در نظر بگیرید:
She will have been studying at NYY. → Where will she have been studying?
او در NYY تحصیل خواهد کرد. او کجا تحصیل خواهد کرد؟
آینده کامل استمراری در مقایسه با آینده کامل
زمان آینده کامل استمراری در زبان انگلیسی مانند زمان آینده کامل است. تنها تفاوتی که میان این دو وجود دارد این است که آینده کامل ساده معمولا بر نتیجه فعالیت متمرکز است و این در حالی است که آینده کامل استمراری به طور معمول بر روند انجام فعالیت تمرکز دارد و اقدامات طولانیتر را بیان میکند.
کاربردهای مهم آینده کامل استمراری
زمانی شخصی از آینده کامل استمراری در زبان انگلیسی استفاده میکند که قصد داشته باشد در مورد موضوعات زیر صحبت کند:
اقدامی که در حال انجام شده است و تا مدتی در آینده نیز ادامه خواهد داشت
ما از زمان آینده کامل استمراری برای صحبت در مورد یک عمل در حال انجام استفاده میکنیم که این عمل در آینده نیز تا زمان مشخصی ادامه خواهد داشت. برای انجام چنین کاری ما نیازمند استفاده از for بهاضافه طول بازه زمانی که این کار ادامه پیدا میکند خواهیم داشت. بهعنوانمثال میتوانید مثالهای زیر را در نظر بگیرید:
In three years, he will have been teaching for thirty years.
در سه سال آینده او سی سال است که تدریس میکند.
در اینجا ما در مورد یک اقدام در حال انجام صحبت میکنیم که تا آینده ادامه دارد.
I will have been waiting for the bus for two hours by 9:00.
از ساعت 9 دو ساعت منتظر اتوبوس خواهم ماند.
When you come over, I’ll have been studying; therefore, I’ll be exhausted.
زمانی که تو میآیی من در حال مطالعه هستم؛ بنابراین خسته خواهم بود.
When I come at nine o’clock, will you have been studying long?
زمانی که ساعت 9 بیایم بهشدت برای مدت طولانی در حال مطالعه خواهی بود؟
مجموعهای از رویدادها که میتوانند منجر به نتیجه خاصی شوند. رویدادهایی که به طور متناوب قبل از یک رویداد در آینده اتفاق میافتند باید در زمان آینده کامل استمراری بیان شوند. برای درک بهتر این مسئله در خصوص گرامر آینده کامل استمراری در زبان انگلیسی مثال زیر را در نظر بگیرید:
She will be bored because she will have been reading all the time for that job.
حوصله او سر خواهد رفت؛ چراکه او تمام مدت در حال مطالعه برای آن کار بوده است.
در اینجا در واقع ما به اقدامی اشاره میکنیم که در آینده انجام خواهد شد و به نتیجه خاصی نیز منتهی میشود.
مثال دیگری در این زمینه مثال زیر خواهد بود:
They will have been working all day and feel tired for the birthday party.
آنها تمام روز را کار خواهند کرد و برای جشن تولد احساس خستگی خواهند کرد.
چه زمانی نباید از آینده کامل استمراری در زبان انگلیسی استفاده کنیم؟
در زمان استفاده از آینده کامل استمراری در زبان انگلیسی باید به چند نکته کلیدی و بسیار مهم در این زمینه دقت داشته باشید و آن این است که شما بههیچوجه نباید در زمان استفاده از افعال ثابت که افعال غیرمستمر نیز نامیده میشوند از این زمان استفاده کنید. این افعال معمولا به شکل ساده مورداستفاده قرار میگیرند؛ زیرا بهجای عملی در آینده در واقع به حالت پیشرفت کار اشاره دارند. از جمله افعالی که باید بهصورت ساده مورداستفاده قرار گیرند میتوان به مواردی مانند موارد زیر اشاره کرد:
- Know: دانستن
- Hate: متنفر بودن
- Hear: شنیدن
- Understand: فهمیدم
در ادامه نمونههایی را بیان خواهیم کرد تا به شکل بهتری با نحوه استفاده از این افعال آشنا شده و اطلاعاتی را در این زمینه به دست بیاورید.
They will have believed (Not “will have been believing) her by the time.
تا آن زمان به او ایمان خواهند آورد. (دقت داشته باشید که در اینجا از فعل ing دار استفاده نشده است)
In June, I will have known (Not “will have been knowing”) you for two months.
از ماه ژوئن من برای دو ماه است که شما را میشناسم. دقت داشته باشید که در اینجا نیز از فعل ing دار استفاده نخواهیم کرد.
خلاصهای از آینده کامل استمراری در زبان انگلیسی
برای اینکه تمامی نکاتی در این مطلب بیان کردیم را به طور خلاصه در اختیار داشته باشید و بتوانید آنها را بازنگری کنید در این بخش قصد داریم یک خلاصه کلی از مطالب را به شما ارائه دهیم. مطالعه این بخش میتواند به یادآوری تمامی مطالب بیان شده در این مطلب در خصوص آینده کامل استمراری در زبان انگلیسی کمک کند.
بدیهی است که تفاوت میان زمان آینده کامل با زمان آینده کامل استمراری در ساختار و معنی آن است. هر زمان که قصد داشته باشیم فعالیتی را بهصورت مستمر انجام دهیم بهراحتی میتوان از اینده کامل استمراری استفاده کرد تا این مفهوم را بیان کرد. برای اینکه به شکل بهتری با نحوه استفاده از این زمان آشنا شوید به شما پیشنهاد میکنیم حتما مثالهای زیر را مدنظر قرار دهید.
ساختار کلی استفاده از زمان آینده کامل استمراری در زبان انگلیسی:
subject + will + have + been + v + -ing
فاعل + will + have + been + فعل + ing
حالت مثبت استفاده از این زمان در زبان انگلیسی به شکل زیر خواهد بود:
Sam will have been studying on Monday.
سم دوشنبه درس خواهد خواهند.
حالت منفی استفاده از این فعل نیز به شکل زیر خواهد بود:
Sam will not have been studying on Monday.
سم دوشنبه درس نخواهد خواند.
زمانی که قصد دارید بهصورت اختصاری این زمان را بیان کنید میتوانید از دستور زیر برای این کار استفاده کنید:
Sam won’t have been studying on Monday.
سم دوشنبه درس نخواهد خواند.
درصورتیکه قصد داشته باشید این زمان را در قالب سوالی بیان کنید که پاسخ آن از طریق بله و خیر داده میشود میتوانید از دستور زیر برای انجام این کار استفاده کنید:
Will Sam have been studying on Monday?
آیا سم دوشنبه درس خواهد خواند؟
حال اگر قصد داشته باشید سوال خود را به صورتی بیان کنید که از کلمات پرسشی wh دار در آن استفاده شده است نیز میتوانید به شکل زیر اقدام کنید:
Who will have been studying on Monday?
چه کسی دوشنبه درس خواهد خواند؟
بهاینترتیب شما با اشکال مختلفی که میتوانید از آینده کامل استمراری در زبان انگلیسی استفاده کنید آشنا شدید و میتوانید از این الگوها و اشکال مختلف در زبان انگلیسی و مکالمات خود استفاده کنید تا بتوانید مکالمات خوبی را درباره موضوعاتی که مربوط به انجام یک کار مستمر در طول زمان و در آینده هستند داشته باشید.
جمع بندی
خب امروز با سه قسمت از مبحث زمانها در گرامر زبان انگلیسی آشنا شدیم؛ آینده استمراری، آینده کامل و آینده کامل استمراری. هر کدام از این سه ساختار کاربردهایی دارند؛ آینده استمراری برای بیان فعلی است که در نقطه ای از آینده شروع، برای مدتی ادامه پیدا میکند و بعد از مدتی به پایان میرسد. آینده کامل برای بیان فعلی است که تا نقطهای مشخص از آینده به پایان میرسد و آینده کامل استمراری برای بیان فعلی است که از گذشته آغاز شده است، ادامه پیدا کرده است و تا آیندهی مشخصی به پایان میرسد. به همین سادگی! کافیست مثالها را دنبال کنید و موقعیتها را با هم مقایسه کنید تا برای همیشه این سه ساختار زمانی را بخاطر داشته باشید.
درصورتیکه شما هم علاقهمند هستید تا آموزشهای بیشتری را درباره گرامر زبان انگلیسی مشاهده کنید میتوانید از بخش وبلاگ ما نیز دیدن کرده و زبان انگلیسی را به شکل ساده و راحتی بیاموزید. از طرف دیگر باید به این نکته مهم دقت داشته باشید که شما برای یادگیری زبان انگلیسی میتوانید در دورههای آموزشگاه زبان ایرانمهر نیز شرکت کرده و بهاینترتیب مهارتهای خود در زمینه زبان انگلیسی را با روشی بسیار ساده و درعینحال با قیمت مناسب ارتقا دهید.
بیشتر بخوانید:ساختار زمان حال کامل استمراری
بیشتر بخوانید:همه آنچه باید درباره زمان گذشته کامل استمراری بدانید
زمان ها در زبان انگلیسی به 3 گروه کلی تقسیم می شوند و هر کدام از این زمان ها دارای 4 حالت هستند.
1- زمان حال
- زمان حال ساده | Simple Present Tense
- زمان حال استمراری | Present Continuous Tense
- زمان حال کامل | Present Perfect Tense
2- زمان گذشته
- زمان گذشته ساده | Simple Past Tense
- زمان گذشته استمراری | Past Continuous Tense
- زمان گذشته کامل | Past Perfect Tense
- زمان گذشته کامل استمراری | Past Perfect Continuous Tense
3- زمان آینده
- زمان آینده ساده | Simple Future Tense
- زمان آینده استمراری و کامل و کامل استمراری | Future Continuous And Perfect And Perfect Continuous Tense
سلام. توضیحات شما کامل و بسیار مفید بودن .تشکر
سلام وقت بخیر ممنونم
موفق باشین
الله خیر بده برای شما من از افغانستان هستم سطح انگلیسی ام بسیار خوبه الحمدالله
توضیحات شما خیلی واضح بود
سلام وقت بخیر ممنونم از همراهیتون
موفق باشین
خیلی خوب بود مرسی
سلام وقت بخیر ممنونم از شما
خیلی خوب بود مرسی
سپاس فراوان
کوییز بالا در چه سطح بود آسون متوسط یا سخت ؟؟ و اینکه من ترم high 1 هستم و ۶ ترم دیگه زبانم رو تموم میکنم خوبه ؟؟؟؟ و اینکه بعدش باید چی کار کنم کجا فرم واسه ادامه و اینها ؟؟ و اینکه اگه آدم بخواهد لله یه کشور که زبانش انگلیسی برای تقویت زبانش باید چی کار کنه ؟؟ و اینکه کلا چجوری میشه با افرادی که هم فارسی و هم انگلیسی بلدن حرف زد و اصطلاح چیز های دیگه یاد گرفت ؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام وقت بخیرلطفا از طریق سایت ایرانمهر شماره شعب رو دریافت کنید و به صورت رایگان مشاوره وتعیین سطح انجام بدید
خیلی ممنون
موفق باشید
عالیه
سلام روز بخیر
ممنون موفق باشین
عالیه
موفق باشید
سلام. توضیحات شما کامل و بسیار مفید بودن .تشکر
موفق باشید
یکی از معانی اشکال دارد
سلام وقت بخیر ممنون از راهنمایی شما
ممنون از توضیحات کامل
یک سوالی دارم
در مورد این ساختار توضیح میدهید
A study will be conducted
با سپاس
سلام روز بخیر با شماره تماس دفتر مرکزی تماس بگیرید وازسوپروایزرین مجموعه اطلاعات کسب کنید84378 داخلی445