IRANMEHR
آینده از آن توست
لوگو ایرانمهر
+
نحوه استفاده از شرط دوم در مکالمات واقعی انگلیسی
امتیاز کاربران: 5/5
نویسنده: ایرانمهر
18 اردیبهشت 1403

نحوه استفاده از شرط دوم در مکالمات واقعی انگلیسی

دستور زبان انگلیسی به عنوان ستون فقرات ارتباط موثر در زندگی روزمره عمل می کند و مجموعه ای از قوانین و ساختارهایی را ارائه می دهد که بر شکل گیری و تفسیر زبان حاکم است. از مکالمات ساده گرفته تا مکاتبات حرفه ای، درک کامل گرامر انگلیسی افراد را قادر می سازد تا افکار، ایده ها و احساسات خود را به طور دقیق و قابل فهم بیان کنند. گرامر صحیح چه به صورت نوشتاری یا گفتاری، وضوح، انسجام و درک را افزایش می‌دهد و تعامل یکپارچه و تبادل معنی‌دار اطلاعات را تقویت می‌کند. در اصل، تسلط بر دستور زبان انگلیسی، افراد را به ابزارهای ضروری برای بیان بیان خود، تعامل با دیگران با اطمینان، و گذر از موقعیت‌های اجتماعی و حرفه‌ای مختلف با سهولت و مهارت مجهز می‌کند. فراموش نکنید بهترین راه برای یادگیری گرامر، بهره گیری از تجربیات مثبت و سازنده مدرسین در کلاس های   آموزش گرامر زبان انگلیسی است.

جملات شرطی نوع 2 ( conditional sentences type 2) یکی از جنبه های اساسی دستور زبان انگلیسی است که نقش مهمی در بیان موقعیت های فرضی یا بعید در ارتباطات گفتاری و نوشتاری دارد. این نوع بیان شرطی به سخنرانان اجازه می دهد تا در مورد سناریوهای غیر واقعی یا مغایر با واقعیت در حال یا آینده بحث کنند و چارچوبی برای بیان احتمالات، خواسته ها، پشیمانی ها یا پیشنهادات فراهم کنند. درک جملات شرطی نوع 2 و استفاده از آن در زندگی روزمره برای ارتباط مؤثر ضروری است، زیرا افراد را قادر می سازد افکار، ترجیحات و مقاصد خود را با وضوح و دقت بیان کنند. در این مقاله،نحوه استفاده از شرط دوم در مکالمات واقعی انگلیسی  را در زمینه‌های مختلف بررسی می‌کنیم و اهمیت آن را در مکالمات روزمره، تصمیم‌گیری و سناریوهای حل مسئله برجسته می‌کنیم. ما مثال‌های عملی و سناریوهایی را که معمولاً از جملات شرطی نوع 2 استفاده می‌شود، بررسی می‌کنیم، و نشان می‌دهیم که چگونه ارتباطات را با اجازه دادن به سخنرانان برای بیان موقعیت‌های فرضی و نتایج بالقوه آنها افزایش می‌دهد. با کنکاش در تفاوت های ظریف جملات شرطی نوع 2 ، هدف ما نشان دادن ارتباط و کاربرد آن در پیمایش پیچیدگی های زبان و تعاملات بین فردی در تنظیمات دنیای واقعی است.

تعریف:

جملات شرطی نوع 2 برای صحبت در مورد موقعیت های فرضی یا غیر محتمل در حال یا آینده استفاده می شود و وضعیتی را توصیف می کند که برخلاف واقعیت است یا انتظار نمی رود اتفاق بیفتد. در اینجا همه چیزهایی که باید در مورد این نوع جملات بدانید آمده است:

استفاده از شرط نوع دوم در مکالمات واقعی انگلیسی

دوره های آموزش زبان انگلیسی

دوره های حضوری انگلیسی ایرانمهر
دوره حضوری  آموزش زبان انگلیسی برای کودکان
دوره حضوری آموزش زبان انگلیسی برای نوجوانان
دوره حضوری آموزش زبان انگلیسی برای بزرگسالان

ساختار

ساختار اصلی جملات شرطی نوع 2 به شرح زیر است:

Main clause ( result clause)If clause ( conditional clause)
Would + base form of the verbIf + simple past
از این ساختار برای بیان نتیجه یا عمل فرضی استفاده می کند.از زمان گذشته ساده برای نشان دادن وضعیت غیر واقعی یا بعید استفاده می کنیم

مثال:

If it rained, you would get

اگر باران میبارید، خیس میشدی. ( این یک موقعیت فرضی است و احتمال بارش باران خیلی کم و نزدیک به صفر است.)

If you went to bed earlier you wouldn’t be so tired.

اگر زودتر به رختخواب میرفتی، اینقدر خسته نبودی. ( این جمله را مادری صبح روز بعد به پسرش که سر میز صبحانه چرت میزند میگوید. یعنی این موقعیت تمام شده واحتمال اصلاح آن نیست.)

If she fell, she would hurt

اگر میافتاد، به خودش صدمه میزد.  ( اما از روی پل یا نردبان) عبور کرده بدون اینکه آسیب ببیند.

توجه:

  • یادتان باشد، مانند همه انواع جملات شرطی، ترتیب بندها ثابت نیست. ممکن است مجبور شوید ضمایر را دوباره مرتب کنید و علائم نگارشی را هنگام تغییر ترتیب بندها تنظیم کنید، اما معنی یکسان است.

If she fell, she would hurt herself.

She would hurt herself if she fell.

  • مانند تمام انواع جملات شرطی، به جای would میتوانید از modal های دیگر مانند could یا might نیز استفاده کنید. دقت داشته باشید که استفاده از هر کدام از modal ها میتواند درجات قطعیت ( certainty)، اجازه ( permission) و یا توصیه ( recommendation) را تغییر دهد.
  • از جملات شرطی نوع دوم بیشتر برای درخواست ها، پیشنهادات یا توصیه های مؤدبانه استفاده می شود، همچنین می توان از آن برای ابراز پشیمانی در مورد اعمال یا موقعیت های گذشته استفاده کرد.

حال نوبت شماست. ببینید میتوانید اجزاء جملات شرطی نوع دوم را در جملات زیر پیدا کنید؟

If I had more money, I would travel around the world ( Hypothetical situation)

If she studied harder, she would pass the exam. ( unlikely situation)

If it rained tomorrow, we would stay indoors. ( unlikely future event)

If I won the lottery, I would buy a mansion ( improbable future event)

چطور بود؟ حال بیائید نتایج را با هم ببینیم:

If I had more money, I would travel around the world

اگر پول بیشتری داشتم، به دور دنیا سفر میگردم. ( موقعیت فرضی- فرضیه ای که احتمال وقوع ندارد)

If she studied harder, she would pass the exam.

اگر سخت تر درس خوانده بود، امتحانش را قبول میشد. ( وضعیت بعید- امتحان تمام شده و او نتوانسته قبول شود)

If it rained tomorrow, we would stay

اگر فردا باران بیاید، ما خانه می مانیم ( رویداد بعید در آینده- وسط تابستان است و سه ماه است که باران نباریده)

If I won the lottery I would buy a mansion.

اگر بلیط بخت آزمائی میبردم،  یک قصر میخریدم. ( رویداد غیر محتمل آینده- احتمالا جایزه برنده برای خرید قصر کافی نیست).

استفاده از شرط دوم در مکالمات واقعی انگلیسی

بیشتر بخوانید : آموزش گرامر جملات شرطی در زبان انگلیسی

بیشتر بخوانید : آموزش جملات شرطی نوع اول در گرامر انگلیسی (به زبان ساده)

حال بیائید به این مساله بپردازیم که:

چرا شرطی نوع 2؟

به طور خلاصه جملات شرطی نوع 2 مهم هستند زیرا ما را قادر می سازند در مورد موقعیت های فرضی بحث کنیم، توصیه هایی ارائه دهیم، علت و معلول را درک کنیم، مهارت های تفکر انتقادی را توسعه دهیم و مهارت زبان را افزایش دهیم و در نتیجه توانایی های ارتباطی و تصمیم گیری خود را در جنبه های مختلف زندگی غنی کنیم. در زیر برخی از دلایل اهمیت این نوع از جملات به تفصیل می آید:

  • بیان موقعیت های فرضی( Expressing Hypothetical Situations) : جملات شرطی نوع 2 به ما امکان می دهد در مورد موقعیت های غیر واقعی یا غیر محتمل در حال یا آینده صحبت کنیم و به ما کمک می کند سناریوهای فرضی و نتایج بالقوه آنها را بررسی کنیم. این امکان برقراری ارتباط واضح تر و درک بهتر را در هنگام بحث در مورد احتمالاتی که ممکن است در حال حاضر وجود نداشته باشد را فراهم می کند.

سناریو: شما در حال گفتگو با دوستی هستید که از پرواز می ترسد. می خواهید به او اطمینان دهید که گزینه های حمل و نقل جایگزین وجود دارد.

If you were to take a train instead of flying, you wouldn’t have to worry about turbulence.

اگر قرار بود به جای هواپیما سوار قطار شوی، دیگر لازم نبود نگران چاله های هوائی ( turbulence)  باشی.

  • ارائه مشاوره یا پیشنهاد( Offering Advice or Suggestions) : با استفاده از این گرامر می توانیم بر اساس شرایط فرضی مشاوره یا پیشنهاد ارائه دهیم. این به ما قدرت می‌دهد تا در زمینه‌های مختلف، مانند حل مسئله، تصمیم‌گیری یا برنامه‌ریزی برای آینده، راهنمایی یا توصیه‌هایی ارائه کنیم.

سناریو: دوست شما به دلیل استرس به فکر ترک شغل خود است. می خواهید به او توصیه کنید قبل از تصمیم گیری به دقت فکر کند.

If I were you, I would talk to your manager about your workload before resigning

اگر من جای تو بودم، قبل از استعفا با مدیرم در مورد حجم کار( workload) صحبت می کردم.

  • درک علت و معلول( Understanding Cause and Effect) : جملات شرطی نوع 2 به ما کمک می کند تا رابطه علت و معلولی بین اعمال و پیامدهای بالقوه آنها را تشخیص دهیم. با بحث در مورد موقعیت های فرضی با استفاده از این شرطی، می توانیم تأثیر اقدامات مختلف را تحلیل کنیم و انتخاب های آگاهانه تری داشته باشیم.

سناریو: همکار شما در حال بررسی سرمایه گذاری در سهام پرریسک است. شما می خواهید در مورد عواقب احتمالی به او هشدار دهید.

If you invested all your savings in that volatile market, you might lose everything.

اگر تمام پس اندازها خود را در آن بازار بی ثبات سرمایه گذاری کنی، ممکن است همه چیز را از دست بدهی.

  • توسعه مهارت های تفکر انتقادی ( Understanding Cause and Effect) : درگیر شدن با این جملات شرطی، تفکر انتقادی را تشویق می کند، زیرا سناریوهای فرضی را ارزیابی می کنیم، احتمال یا پیامدهای آنها را ارزیابی می کنیم، و روش های جایگزین را در نظر می گیریم. این توانایی ما را برای تجزیه و تحلیل موقعیت ها از منظرهای متعدد و قضاوت مستدل افزایش می دهد.

سناریو: تیم شما در حال ارائه راه حل هایی برای یک مشکل پیچیده در محل کار است. شما می خواهید آنها را تشویق کنید تا رویکردهای مختلف را در نظر بگیرند.

If we were to prioritize efficiency over cost-saving measures, we might see higher short-term gains.

اگر بخواهیم کارایی را بر اقدامات صرفه جویانه ( cost-saving measures)  مقدم بشماریم، ممکن است شاهد سودهای کوتاه مدت ( short-term gains)  بیشتری باشیم.

  • افزایش مهارت زبان ( Enhancing Language Proficiency) : تسلط بر جملات شرطی نوع 2 با گسترش دایره لغات ما، بهبود ساختار جمله و اصلاح دقت گرامری، مهارت زبان را تقویت می کند. این مهارت مهارت های ارتباطی کلی ما را افزایش می دهد و ما را قادر می سازد تا خودمان را به طور موثرتر در زبان انگلیسی گفتاری و نوشتاری بیان کنیم. در این راه کلاس زبان انگلیسی میتواند شما را سریعتر به مهارت های مورد نظرتان برساند.

سناریو: شما در حال بحث درباره کتابی هستید که خوانده اید با یک دوست. شما می خواهید آن را توصیه کنید، اما همچنین به او در مورد زبان چالش برانگیز کتاب هشدار دهید.

If you read ‘War and Peace,’ you would encounter many complex sentences, but the story is worth the effort.

اگر کتاب «جنگ و صلح» را بخوانی، با جملات پیچیده زیادی روبرو خواهید شد، اما داستان ارزش این تلاش را دارد.

نحوه استفاده از شرط دوم در مکالمات

چالش های پیش رو

استفاده از جملات شرطی نوع دوم در انگلیسی می تواند چندین چالش را ایجاد کند، از جمله:

  1. اشکال فعل ( verb forms) : نیاز به درک و استفاده صحیح از زمان گذشته ساده در قسمت ‘اگر’ و فعل ‘would’ + شکل پایه فعل در بند اصلی دارد. استفاده نادرست از این افعال می تواند منجر به سردرگمی یا عدم ارتباط در بیان موقعیت های فرضی یا غیر واقعی شود.
  2. اشکال مشروط( conditional forms) : برای زبان آموزان ممکن است درک موقعیت های غیر واقعی یا فرضی، به ویژه موقعیت هایی که در حال یا آینده رخ می دهند، دشوار باشد. نوع شرطی 2 به طور خاص به موقعیت‌هایی می‌پردازد که بعید یا بر خلاف واقعیت هستند، و از زبان‌آموزان می‌خواهد تا تفاوت‌های ظریف بیان این مفاهیم را به دقت دنبال کنند.
  3. ساختار جمله ( Sentence Structure) : ساختن جملات با ترتیب کلمات و علائم نگارشی صحیح می تواند چالش برانگیز باشد، به خصوص در هنگام مرتب کردن مجدد جملات یا عبارات در یک جمله. این چالش می‌تواند زمانی به وجود بیاید که زبان آموزان تلاش می‌کنند موقعیت‌های فرضی یا غیر واقعی را به طور دقیق منتقل کنند، و اغلب از آنها می‌خواهند ساختار جملات خود را برای حفظ انسجام و وضوح تنظیم کنند.
  4. درک زمینه ( Understanding Context) : تشخیص موقعیت هایی که جملات شرطی نوع دوم در آنها مناسب است و درک معنای ضمنی پشت این شرط می تواند برای افراد غیر native دشوار باشد
  5. لهجه و تلفظ( Accent and Pronunciation) : لهجه و تلفظ می تواند چالش هایی ایجاد کند. تاکید صحیح بر هجاها و الگوهای لحنی صحیح در گفتار انگلیسی برای انتقال معنی شرطی به طور موثر ممکن است برای زبان آموزان مشکلاتی ایجاد کند. این چالش بر اهمیت تمرین مهارت های گفتاری و توسعه گوش برای تفاوت های ظریف تلفظ انگلیسی تأکید می کند.
  6. کاربرد اصطلاحی( Idiomatic Usage) : تسلط بر عبارات اصطلاحی و عبارات محاوره ای مرتبط با نوع 2 شرطی می تواند برای زبان آموزان دشوار باشد، زیرا این تفاوت های ظریف اغلب بر اساس منطقه یا زمینه متفاوت است. درک و استفاده مناسب از این عبارات مستلزم قرار گرفتن در معرض مواد انگلیسی معتبر و تمرین مداوم در موقعیت های ارتباطی واقعی است.

بی شک غلبه بر این چالش ها مستلزم تمرین و درک کامل ساختارهای دستوری و الگوهای استفاده مرتبط با شرطی نوع 2 است.

راه حل:

برای غلبه بر چالش های مرتبط با استفاده از جملات شرطی نوع 2 به طور موثر، استراتژی های زیر را در نظر بگیرید:

  1. شکل های فعل را تمرین کنید( practice verb forms) : به طور منظم فعل ها را چه در زمان گذشته ساده و زمان شرطی تمرین کنید تا با استفاده از آنها در زمینه های مختلف راحت تر شوید.
  2. اشکال شرطی را مرور کنید ( Review Conditional Forms) : با اشکال مختلف جملات شرطی از جمله نوع 2 آشنا شوید و به نحوه ساختار آنها در مثال های مختلف توجه کنید.
  3. تحلیل ساختار جمله ( Analyze Sentence Structure) : بررسی کنید که چگونه جملات شرطی ساخته می شوند، از جمله ترتیب بندها و استفاده از علائم نگارشی، برای درک اینکه چگونه معنا می تواند با ساختارهای مختلف تغییر کند.
  4. درک زمینه ( Understand Context) : به زمینه ای که در آن از نوع شرطی 2 برای درک معنا و مفاهیم مورد نظر عبارت استفاده می شود، دقت کنید. در نظر بگیرید که وضعیت توصیف شده واقع بینانه یا فرضی است.
  5. تلفظ را بهبود ببخشید ( Improve Pronunciation) : هنگام بیان جملات شرطی نوع 2، استرس و لحن مناسب را تمرین کنید تا از وضوح اطمینان حاصل کنید و معنای مورد نظر را به طور موثر منتقل کنید.
  6. عبارات اصطلاحی را بیاموزید ( Learn Idiomatic Expressions) : با عبارات اصطلاحی رایج مورد استفاده در جملات شرطی نوع 2 آشنا شوید و معانی مجازی آنها را درک کنید تا از آنها در مکالمه مناسب استفاده کنید.
  7. به دنبال بازخورد باشید( Seek Feedback) : استفاده از جملات شرطی نوع 2 را در مکالمه یا نوشتن تمرین کنید و از معلمان بازخورد بگیرید تا زمینه های بهبود را شناسایی کرده و مهارت های خود را اصلاح کنید.
  8. خود را در معرض محتوای انگلیسی قرار دهید ( Expose Yourself to English Content) : اطراف خود را با محتوای انگلیسی زبان، مانند کتاب، فیلم، و مکالمه احاطه کنید تا درک خود را از نوع شرطی نوع 2 تقویت کنید و با استفاده از آن در زمینه های زبان طبیعی بیشتر آشنا شوید.

با درگیر شدن فعال با جملات شرطی نوع 2 از طریق تمرین، تجزیه و تحلیل و قرار گرفتن در معرض مواد انگلیسی زبان، می توانید به تدریج بر چالش های مربوط به استفاده از آنها غلبه کنید و در بیان موقعیت های فرضی و پیامدهای آنها مهارت بیشتری پیدا کنید.

نحوه استفاده از شرط دوم در مکالمــات واقعی انگلیسی

سخن آخر

در نهایت، جملات شرطی نوع 2 نقش مهمی در بیان موقعیت های فرضی یا غیر واقعی در زبان انگلیسی دارد. با وجود پیچیدگی ها و چالش های آن، تسلط بر این فرم شرطی مهارت زبان را افزایش می دهد و امکان برقراری ارتباط موثر در زمینه های مختلف را فراهم می کند. زبان آموزان می توانند از طریق تمرین مداوم، قرار گرفتن در معرض مواد زبانی معتبر، و درک عمیق ساختارهای دستوری و استفاده زمینه ای از جملات نوع شرطی 2 بر این چالش ها غلبه کنند. با تلاش، زبان آموزان می توانند با اطمینان ساختارهای نوع 2 شرطی را هدایت کنند و از قدرت آن برای انتقال استفاده کنند، معانی ریز و ظریف را بیان کنند و سناریوهای فرضی را با دقت و وضوح مطرح نمایند.پیشنهاد می‌کنیم حتما از خدمات ارائه شده توسط موسسه زبان ایرانمهر نیز استفاده کرده و از مزایای این خدمات نهایت بهره را ببرید.

سوالات متداول

فرق جملات شرطی 1 و 2 در چیست؟

نوع شرطی 1 برای موقعیت های واقعی یا ممکن در حال یا آینده استفاده می شود، در حالی که نوع 2 برای موقعیت های فرضی یا غیر واقعی در حال یا آینده استفاده می شود.

آیا می توان از نوع شرطی 2 برای بیان آرزوها یا پشیمانی ها استفاده کرد؟

بله، از نوع مشروط 2 می توان برای ابراز آرزوها یا پشیمانی در مورد موقعیت های فعلی یا آینده استفاده کرد که بعید است اتفاق بیفتد.

آیا در جملات شرطی نوع 2 باید از ترتیب کلمات خاصی پیروی کرد؟

 ترتیب کلمات معمولاً از الگوی بند “اگر” (ماضی ساده) + بند اصلی (فعل “would” + شکل پایه فعل) پیروی می کند.

آیا می توان از جملات شرطی نوع 2 در نوشتن رسمی استفاده کرد؟

بله، این ساختار را می توان در نوشتن رسمی و غیر رسمی برای انتقال سناریوهای فرضی و نتایج بالقوه آنها استفاده کرد.

بیشتر بخوانید : جملات شرطی نوع سوم در انگلیسی

بیشتر بخوانید :  آموزش گذشته کامل در زبان انگلیسی

چقدر این پست برایتان مفید بود؟
1
2
3
4
5
5 از 5 از 86 رای

نظر خود را با ما در میان بزارید

لغو پاسخ

  1. وهاب صحراب زاده
    10 خرداد 1403
    پاسخ دادن

    سلام شما کلاس تی تی سی دارین؟ من میخوام شرکت کنم راهش چیه.؟

    • ایرانمهر
      10 خرداد 1403
      پاسخ دادن

      سلام روز بخیر بله شما میتوانید فرم ثبت نام دوره تربیت مدرس از سایت را تکمیل نمایید همکاران ما در کوتاه ترین زمان ممکن اطلاعات لازم را در اختیارتان قرار میدهند.
      https://iranmehrcollege.com/teacher-training-courses/

مقالات مرتبط