با تلویزیون نگاه کردن، انگلیسی یاد بگیرید
نمیدانید چه سریال یا برنامهای تماشا کنید و گنجینه فیلمهایتان به پایان رسیده است؟
مشکلی نیست!
میتوانید با موزیک، انگلیسی یاد بگیرید.
همچنین میتوانید با تماشای فیلم، انگلیسی یاد بگیرید.
بهترین برنامههای تلویزیونی هم گزینه های خوبی برای یادگیری هستند؛ بهویژه «کمدیهای موقعیت» (Sitcom) دهه 90
«Sitcom» به معنی «situational comedy» یا همان «کمدی موقعیت» است. در این نوع کمدی، افراد در محیطی آشنا می نشینند و به طنزهای گفته شده می خندند.
با دوستان انگلیسیزبان خود درباره سیتکامهای دهه 90 صحبت کنید و عکسالعملهای فوقالعادهای دریافت خواهید کرد.
مکالمات جذابی بینتان رد و بدل میشود.
چرا؟
چون همه عاشق سیتکامهای آمریکایی دهه 90 هستند!
چرا؟
چون آنها جذاب و سالم هستند!
چون با زبان آلوده و الفاظ رکیک پر نشدند!
سیتکامها خیلی واقعیتر از بعضی از مجموعههای امروزی هستند.
یادگیری زبان انگلیسی از سیتکامهای آمریکایی دهه 90 شما را با انگلیسی در «دنیای واقعی» آشنا می کند و زبانی را به شما یاد میدهد که تا به حال نشنیدهاید. این نوع یادگیری، روشی بی نظیر است تا تمام مهارتهای زبان انگلیسی را در خودتان تقویت کنید.
بنابراین نیازی نیست بترسید!
اگر احساس میکنید فیلم یا سریال به درد بخوری ندارید که نگاه کنید، در این مقاله و در دو قسمت ما ده مورد از بهترین سیتکامهای مدرن را به شما معرفی میکنیم که میتوانید تا مدتهای طولانی خیالتان راحت باشد و اوقات فراغتتان را به بهترین شکل بگذرانید.
ما طرفدار پر و پا قرص سیتکامهای دهه 90 هستیم و شما هم به زودی عاشق آنها میشوید
ریلکس کنید، لم بدهید و دفترچهای کنارتان باشد. تلویزیون یا لپتاپتان را روشن کنید و یکی از این ده سیتکام را پخش کنید. این سیتکامها همزمان هم شما را میخندانند هم اشکتان را درمیآورند. نیازی نیست بگوییم با دیدن این سیتکامها کلمات و عبارات مفید و فوقالعادهای یاد میگیرید و میتوانید مهارتهای مکالمه و شنیدن را تقویت کنید! دیگر بهتر از این چه میخواهید؟
ده sitcom برتر دهه 90 برای زبانآموزان انگلیسی و دانشجویان ESL
Cheers (1982-1993)
این سیتکام، شماره یک فهرست بهترین سیتکامهای دهه 90 است که باید آن را ببینید و زبان انگلیسی یاد بگیرید. از اولین صحنه شروع این مجموعه و آهنگ “Where Everybody Knows Your Name” که در مغزتان حک میشود، عاشق این سریال میشوید. اگرچه این آهنگ خیلی قدیمی است، اما هرجا که بروید این آهنگ را با خودتان زمزمه میکنید.
«سام مالون» (Sam Malone) شخصیت اصلی این مجموعه است. پرتابکننده مشهور در یکی از بهترین و مشهورترین تیمهای بیسبال (Boston Red Sox)، که موقعیت و شغلش را به خاطر مصرف بیش از حد مشروبات الکلی از دست داده است و یک کافه بار کوچک میخرد و اسم آن را «Cheers» میگذارد.
داستان درباره گروهی از افراد است که در این کافه جمع میشوند. «دیان چمبرز» (Diane Chambers)، یک دستیار آموزش جوان است که نامزدش ناگهان او را ترک میکند. در نتیجه، او با مشکلات مالی فراوانی روبرو میشود و مجبور می شود پیشخدمت شود. او با «سام» وارد رابطهای میشود که پستی بلندیهای زیادی دارد و دائما با قهر و آشتی میگذرد.
مشتریهای دیگر این کافه عبارتند از:
- مربی مسن بیسبال «سام»
- «وودی» (Woody)، پسری بسیار ساده از مزرعه
- «کلیف» (Cliff)، کسی که فکر میکند همه چیز را میداند
- «کارلا» (Carla)، پیشخدمت، که درباره همه چیز ذهنیت منفی دارد
- «فریزیر» (Frasier)، یک روانپزشک، که به طرز وحشتناکی مشکل دارد
- «نورم» (Norm)، فردی بامزه و شوخطبع که بزرگترین بدهی به کافه «سام» را دارد.
دوره های آموزش زبان انگلیسی |
|
دوره حضوری | آموزش زبان انگلیسی برای کودکان |
دوره حضوری | آموزش زبان انگلیسی برای نوجوانان |
دوره حضوری | آموزش زبان انگلیسی برای بزرگسالان |
چرا “Cheers” برای یادگیری زبان انگلیسی خوب است:
بهترین نکته درباره این سیتکام این است که تمام آن در یک محیط ثابت فیلمبرداری شده است و شما با صحنههای شلوغ و متفاوت گیج نمیشوید. به همین دلیل راحتتر میتوانید روی اتفاقاتی که در حال وقوع است تمرکز کنید. این سیتکام خندهدار است و درک و فهم طنزی که در آن استفاده شده است، راحت است. میتوانید یاد بگیرید از این طنز و نکات آن در زمانهای مناسب استفاده کنید و همین باعث میشود مکالماتتان با دوستانتان بامزهتر و خندهدارتر شود.
Frasier (1993-2004)
یکی دیگر از بهترین سیتکامهای دهه 90 مجموعه «Frasier» است. اگر به توضیحات «Cheers» دقت کرده باشید و قسمتهایی از آن را دیده باشید، «Frasier» هم خیلی تفاوتی ندارد. این مجموعه یک برنامه spin-off است و درواقع برنامهای است که بعد از برنامه دیگری تولید شده است و داستان این سیتکام زندگی روانپزشک معروف «فریزیر کرین» (Frasier Crane) در بوستون است و اسم این مجموعه از نام همین روانپزشک گرفته شده است.
او آخرین بار در کافه بار «Cheers» دیده شده است، اما بعد از طلاقش، تصمیم میگیرد به شهر زادگاهش یعنی «سیاتل» (Seattle) برگردد. در آنجا او به عنوان یک روانپزشک رادیویی در یک ایستگاه رادیویی معروف در سیاتل مشغول به کار میشود.
در این برنامه رادیویی او این فرصت را پیدا میکند تا با شنوندهها ارتباط برقرار کند و دانش و عقلش را با دیگران به اشتراک بگذارد. «فریزیر» شخصیت عجیبی دارد، اما به طرز خارقالعادهای باهوش است و نمیتوانید مقاومت کنید و عاشق او نشوید.
او بعد از مدتی اقامت در سیاتل، خانهاش را از پدرش، «مارتین» (Martin) و پرستار او، «دافنه» (Daphne) جدا میکند. یکی دیگر از چهرههای تکراری در این مجموعه، «نیلز» (Niles)، برادر «فریزیر» است که او هم کمی عجیب و غریب است. صحنهها و اتفاقات عجیبی در این مجموعه اتفاق میافتند که در کنار شخصیتهای این فیلم باعث شده طنز داستان به حدی زیاد باشد که همیشه در حال خندیدن باشید. این سیتکام، مجموعهای عالی است که از هوش و طنز زیادی در آن استفاده شده است که قطعا شما را به خنده میاندازد.
چرا «Frasier» برای یادگیری زبان انگلیسی خوب است:
«فریزیر»، «مارتین» و «نیلز»، هر سه لهجههای واضح و تمیزی دارند که درک و فهم آنها بسیار ساده است. طنزهای هوشمندانه زیادی در این مجموعه وجود دارد که بعد از دیدن چند قسمت آن متوجه آنها میشوید و میتوانید بفهمید چطور میشود کسی در آن واحد هم بامزه باشد و هم باهوش.
The Simpsons (1989-present)
مطمئن هستم همه شما سریال «خانواده سیمپسونها» (The Simpsons) را دیدهاید یا حداقل درباره آن شنیدهاید. این سریال به تعبیری بلندترین و طولانیترین سریال در حال پخش در تاریخ سینما و تلویزیون است و هنوز در حال تولید و پخش در شبکههای تلویزیونی است. با این حال، درستتر است که «خانواده سیمپسونها» را در سیتکامهای دهه 90 قرار بدهیم، چون دقیقا در همین زمان بود که به شهرت رسید.
«خانواده سیمپسونها» یک سیتکام کارتونی است که داستان زندگی یک خانواده غیرعادی و عجیب، یعنی «سیمپسونها» را به تصویر میکشد. به احتمال زیاد تمام اعضای این خانواده را میشناسید: هومر (Homer)، مارجی (Marge)، بارت (Bart)، لیزا (Lisa)، مگی (Maggie) و پدربزرگ.
«هومر» شخصیتی دوستداشتنی دارد، اما تاحدی بیکفایت و عضوی از خانوادهای است که سعی دارد این خانواده دیوانه و به طور همزمان نیروگاه هستهای محلی را مدیریت کند. «مارجی» مادری رئیس مآب اما با این حال مسئولیتپذیر است. «بارت» کلاس چهارم است اما اصلا باسواد نیست و در واقع دشمن قوانین مدرسه است.
به خاطر شیطنت و بازیگوشیهایش، بیشتر وقتها تنبیه میشود و مجبور است بعد از ساعت کلاس روی تخته تمرین بنویسد. «لیزا»، خواهر «بارت» دقیقا نقطه مقابل برادرش است و باهوشترین و عاقلترین فرد خانواده است. «مگی» (Maggie)، نوزاد و کوچکترین عضو خانواده است و اغلب به خاطر اتفاقات احمقانهای که در این خانواده رخ میدهد، اغلب فراموش میشود و باید بگوییم این اتفاقات بیشتر به خاطر بدرفتاریها و شیطنتهای «بارت» است.
چرا «The Simpsons» برای یادگیری زبان انگلیسی خوب است:
اگرچه این سریال انیمیشن است، مکالماتی که بین شخصیتها اتفاق میافتد بسیار واقعی است و اغلب درباره موضوعاتی است که در خانوادههای واقعی میشود به آنها رجوع کرد. «خانواده سیمپسونها» راهی عالی برای یادگیری عبارات دنیای واقعی است که خیلی واقعیتر و طبیعیتر از عبارات و کلماتی است که در کتابها و سیدیهای آموزشی یاد میگیرید.
The Wonder Years (1993-98)
«کوین آرنولد» (Kevin Arnolds) که امروز یک بزرگسال است، به یاد زندگی و روزهای عجیبش به عنوان یک نوجوان در دهه 60 و 70 است. این سریال شاید یکی از بهترین موردهایی باشد که لحظههای دشوار و سخت یک نوجوان و راه دراز و پرپیچ و خم او از نوجوانی به بزرگسالی را به نمایش میگذارد. این سریال مشکلات و وقایع بد روزانه را که در زندگی هر نوجوانی اتفاق میافتد، به بهترین شکل نشان میدهد و چیزی است که میشود از آن درسهای زیادی یاد بگیرید.
«کوین» در یک محله متوسط و ساکت با خانوادهاش زندگی میکند. دوست صمیمی او، «پاول» (Paul) و دوستدخترش، «وینی» (Winnie)، خیلی از او دور نیستند. در این سریال «کوین» مدرسه راهنمایی و دبیرستان را میگذراند و نسبت به تمام لحظههای سخت و دشوار در زندگی، بینش پیدا کرده است. همچنین میتوانیم ببینیم او چطور با مشکلات بلوغ کنار میآید و با کدام مشکلات نمیتواند مقابله کند. این مجموعه لحظههای بامزه و ناامیدکننده زیادی دارد.
برادر بزرگتر «کوین»، «وین» (Wayne) باحال است و بیشتر اوقات «کوین» را آزار و اذیت میکند و گاهی زندگی در خانه را برای او غیرقابل تحمل میکند. این داستان از چشم «کوین» دیده و روایت میشود و وقتی آن را تماشا میکنید، دائم سرتان را به نشانه تایید تکان میدهید و با خودتان میگویید:« بله، کاملا کوین را درک میکنم!»
چرا «The Wonder Years» برای یادگیری زبان انگلیسی خوب است:
چون همه ما مشکلاتی مثل «کوین» و دوستانش را تجربه کردیم و پشت سر گذاشتیم و میتوانیم به صورت خودکار این داستانها را به زندگیهای شخصی خودمان ربط بدهیم و بفهمیم بعد از آن چه اتفاقی میافتد. تماشای این سریال راهی عالی برای این است که یاد بگیرید مردم در دنیای انگلیسیزبانها چطور با هم ارتباط برقرار میکنند. همچنین میتوانید از «کوین» و شخصیتهای دیگر نحوه ارتباط برقرار کردن و حل مشکلات و تناقضها را یاد بگیرید.
The Fresh Prince of Bel-air (1990-1996)
احتمالا با سریال “The Fresh Prince of Bel-air” آشنا هستید. این سریال یکی از تولیدات مشهور و پرطرفدار آمریکایی بود که بازیگر هالیوودی، «ویل اسمیت» (Will Smith)را به شهرت رساند.
نوجوان مشکلداری به نام «ویل»، توسط مادرش از فیلادلفیا به ایالات دیگری فرستاده میشود تا با عمه و دایی و خانواده مرفه و پولدارش زندگی کند. زندگی در Bel-air نقطه مقابل چیزی بود که «ویل» به آن عادت داشت. داستان این سریال اتفاقات و تصمیماتی است که «ویل» برای زندگی کردن در یک خانواده مرفه و تطبیق با آن خانواده پشت سر میگذارد و همچنین نشاندهنده مشکلاتی است که او در این راه با آنها مواجه میشود. بازی «ویل اسمیت» در این سریال بینظیر و مثالزدنی است و هنوز یکی از مشهورترین سریالهای دهه 90 است که جوانان امروز هم آن را دوست دارند.]
چرا «The Fresh Prince of Bel-air» برای یادگیری زبان انگلیسی خوب است:
اول از همه باید بگوییم عاشق تمام شخصیتهای این سریال میشوید و شخصیت «ویل اسمیت» محبوبترین خواهد بود. او بامزه و شوخ است و فهم لطیفهها و طنزی که او استفاده میکند، راحت است. همچنین این سریال راهی عالی برای یادگیری انگلیسی خیابانی و عامیانه است که در طبقههای مختلف اجتماع صحبت میشود.
در قسمت دوم این مقاله با ما همراه باشید!
بیشتر بخوانید:فیلمهای سال 2022 که نباید از دست بدهید
نظر خود را با ما در میان بزارید