IRANMEHR
آینده از آن توست
لوگو ایرانمهر
+
سه ترفند برای یادگیری زبان ترکی استانبولی
امتیاز کاربران: 5/5
نویسنده: ایرانمهر
23 آبان 1397

سه ترفند برای یادگیری زبان ترکی استانبولی

یادگیری زبان خارجی یکی از جذاب ترین کارهایی است که هر کس می تواند انجام بدهد. یادگیری یک زبان خارجی شما را قادر می سازد تا با پیچیدگی های ارتباطات انسانی آشنا شوید و به شما این امکان را می دهد تا با مردم و فرهنگ کشورهای دوردست ارتباط برقرار کنید. با این حال، باید این واقعیت را هم پذیرفت که مواجه شدن با حجم زیادی از مطالب درسی، می تواند یادگیری زبان خارجی را به تجربه ای سخت و ناامیدکننده تبدیل کند. در ادامه با سه ترفند یادگیری زبان ترکی آشنا شوید:

ترفند یادگیری زبان ترکی استانبولی

دوره های آموزش زبان ترکی استانبولی

دوره-های حضوری ترکی استامبولی ایرانمهر
دوره حضوری  آموزش زبان ترکی برای کودکان
دوره حضوری آموزش زبان ترکی برای نوجوانان
دوره حضوری آموزش زبان ترکی برای بزرگسالان

 دید مثبت داشته باشید

برای اشتباه کردن آماده باشید، جنبه اشتباه کردن داشته باشید. برای اینکه کلمات جدید را به حافظه بلند مدت خود منتقل کنید، معمولا هفت بار کلمه ای را یاد می گیرید و باز معنی آن را فراموش می کنید. به همین دلیل صبور و ثابت قدم باشید و انتظار نداشته باشید بعد از چند ساعت ترکی را روان صحبت کنید.

یادگیری زبان ترکی یا هر زبان خارجی لذتی است که به تاخیر افتاده است و اگر کمی صبر و استقامت داشته باشید، روزی متوجه می شوید که در حال ارتباط برقرار کردن با این زبان هستید؛ و آن زمان احساس موفقیتی دارید که شبیه به هیچ حس دیگری نیست. اگر این چالش را بپذیرید، دیدگاه بهتری در رابطه با یادگیری زبان ترکی (یا هر زبان خارجی دیگر) خواهید داشت.

از شبکه عصبی مغزتان بهتر استفاده کنید

از فرآیند های روانشناختی طبیعی مغزتان برای جاسازی و به خاطر سپردن زبان ترکی در حافظه تان استفاده کنید. یعنی هر زمان ایده یا کلمه جدیدی به ذهنتان رسید، آن را با هر ایده یا کلمه ای که از قبل در حافظه داشته اید، ارتباط بدهید؛ هر چه کلمات مضحک و عامیانه تر باشد، راحت تر در خاطرتان می ماند. می دانم این ایده احمقانه به نظر می رسد؛ وقتی تصمیم گرفتم این ایده را عملی کنم تا به حافظه کمک کند، نظریه ام را رد کردم چرا که ذهن پر از اطلاعات بی ربط و در هم بر هم می شد. با این حال، بعدها فهمیدم استفاده از آنچه که از قبل می دانیم، ارتباطات عصبی مغز را تقویت می کند. ارتباطات، نه تنها ذهن را آشفته نمی کنند، بلکه برعکس، ذهن را تقویت می کنند. 

یادگیری زبان ترکی را به یک سرگرمی تبدیل کنید

تقریبا همه تا حدی روش های یادگیری بهتر زبان خارجی را می دانند و کم و بیش از آن ها استفاده می کنند. با اینکه یادگیری زبان در همه جای دنیا با نیات و اهداف مثبت اتفاق می افتد؛ اما یادگیری تدریجی و عمل کردن به همه این دستورات سخت تر از چیزی است که به نظر می رسد. راه حل این مشکل این است که یادگیری زبان ترکی یا هر زبان دیگری را به یک سرگرمی و تفریح تبدیل کنید. اگر یادگیری زبان خارجی به صورت عادت باشد و هر روز در ساعت مشخصی اتفاق بیافتد، راحت تر است. مثلا می شود صبح ها هنگام صرف صبحانه، ده دقیقه ترکی استانبولی تمرین کرد؛ یا در راه رفتن به دانشگاه یا محل کار به چند موزیک ترکی گوش داد. این کارها بعد از مدتی به عادت تبدیل می شود. داشتن اهداف مشخص یعنی اینکه بگویید روزانه یک تمرین ترکی استانبولی حل می کنم و این هدف از اینکه بگویید «بیشتر مطالعه می کنم» دست یافتنی تر و منطقی تر است. یکی دیگر از راه های اصلی و مهم برای اینکه در یادگیری زبان ترکی مشوق خودتان باشید، این است که همه چیز فراهم باشد و راحت به منابعی که می خواهید دسترسی داشته باشید. لپ تاپتان همیشه دم دستتان باشد و زمانی که منتظر هستید تا کتری جوش بیاید، به سایت HandsonTurkish یا هر سایت جذاب دیگر درباره زبان ترکی سر بزنید. اگر مسائلی که گفتیم باید به عادت تبدیل شود، اشتباها به حواس پرتی تبدیل می شوند و شما را از یادگیری باز می دارند، باید موانع را از سر راه بردارید. مثلا اگر موزیک گوش دادن در راه رفتن به محل کار حواس شما را پرت می کند، احتمالا باید اپلیکیشن موزیکتان را حذف کنید.

ترفند برای یادگیری زبان ترکی استانبولی

امیدواریم نکاتی که در این مقاله گفته شد، بتواند عادت های یادگیری را در شما شکوفا کند و تاثیر بلندمدت روی یادگیری شما داشته باشد.


بیشتر بخوانید: عبارات مفید برای جلسات تجاری در ترکیه

بیشتر بخوانید: اصطلاحات مفید به زبان ترکی استانبولی


 

How useful was this post for you?
1
2
3
4
5
5 از 5 از 5 رای

نظر خود را با ما در میان بزارید

لغو پاسخ

  1. شبنم
    28 دی 1398
    Reply

    سلام لطفا هزينه دوره مقدماتي كلاس اموزش تركي رو بفرماييد ممنون

    • سحر حیدری
      4 مرداد 1401
      Reply

      سلام وقت بخیر
      هزینه کلاس های نیمه گروهی و خصوصی متفاوت است جهت اطلاع دقیق از شهریه هر دوره با شعبات ما در تماس باشید.

  2. جمشیدی
    28 مهر 1398
    Reply

    سلام کلاس انلاین دارید؟

    • آموزشگاه ایرانمهر
      28 مهر 1398
      Reply

      با سلام

      در حال حاضر خیر 

  3. آموزشگاه ایرانمهر
    28 مهر 1398
    Reply

    با سلام

    در حال حاضر خیر 

  4. خخخخخ منم
    13 شهریور 1398
    Reply

    من استانبولی بلدم آخه

    • آموزشگاه ایرانمهر
      13 شهریور 1398
      Reply

      wink

  5. آموزشگاه ایرانمهر
    13 شهریور 1398
    Reply

    wink

  6. غزل
    30 خرداد 1398
    Reply

    من از طریق نرم افزار شروع کردم به یاد گیری اهنگ ترکی ام زیاد گوش میدادم الان تقریبا خیلی چیزا بلدم میتونم در حد احوال پرسی یا ابراز علاقه باکسی حرف بزنم..درحال حاضر دارم از روی کتاب دانسته هامو تکمیل میکنم واقعا عاشق این زبان و این کشورم همین باعث موفیقتم تاالان شده

  7. علی
    15 اردیبهشت 1398
    Reply

    ساام نحوه امتحان وارائه مدرک چگونه است وچه مدرک معتبروقالل قبولی برای ارائه به دانشگاههای خارج از کشور داده میشود؟

    • آموزشگاه ایرانمهر
      15 اردیبهشت 1398
      Reply

      سلام بله تمامی مدارک معتبر هستند 
      لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 02184378 تماس حاصل بفرمایید

  8. سارا پارسایی
    31 فروردین 1398
    Reply

    سلام خسته نباشید، من اعتماد به نفس صحبت کردن در کلاس رو ندارم و تقریبا از ترس این که اشتباه حرف بزنم کلا تو کلاس ها ساکت هستم ، به نظرتون باید چکار کنم؟

    • آموزشگاه ایرانمهر
      31 فروردین 1398
      Reply

      ترس از اشتباه کردن و خجالت کشیدن می تواند یادگیری زبان ترکی را به طور کامل مختل کند.

      باید به این مسئله ایمان بیاورید که اشتباه کردن طبیعی است و همه اشتباه می کنند. حتی بومیان ترکی زبان هم وقتی کودک بودند موقع حرف زدن اشتباه می کردند. وقتی در حال یادگیری زبان ترکی استانبولی یا هر زبان خارجی دیگر هستید، اشتباه کردن اجتناب ناپذیر است. اشتباه کردن خوب است، چون نشان می دهد شما در حال یادگیری هستید. هرچه بیشتر اشتباه کنید، زودتر می توانید آن ها را اصلاح کنید و زودتر می توانید یاد بگیرید.

      پس به جای ترسیدن از اشتباه کردن، سعی کنید به آن به چشم قدم هایی به سمت پیشرفت نگاه کنید. در واقع اشتباهات دقیقا قدم هایی به سوی حرفه ای شدن و پیشرفت کردن هستند.

  9. ماهان سلمانی
    31 فروردین 1398
    Reply

    سلام م ن بعد از چند ماه یادگیری زبان ترکی استانبولی انگیزه خود را برای یادگیری از دست دادم، به نظر شما چکار کنم که بتونم دوباره به کلاسهای زبان ترکی استانبولی برگردم و از نو شروع به یادگیری زبان کنم؟

    • آموزشگاه ایرانمهر
      31 فروردین 1398
      Reply

      یکی از راه های کاربردی برای اینکه انگیزه تان را از دست ندهید این است که اهداف هفتگی داشته باشید. تحقیقات نشان داده است، هدف داشتن تاثیر قابل توجهی روی یادگیری دارد. یک مبحث گرامر به زبان ترکی استانبولی یا چند کلمه جدید را در نظر داشته باشید و هدفتان این باشد که در هفت روز آینده آن ها را یاد بگیرید. آخر هفته پیشرفتتان را بررسی کنید. این معیارهای کوچک می توانند به شما حس موفقیت و کمال بدهد.

  10. نیکی فیضی
    31 فروردین 1398
    Reply

    آیا برای یادگیری زبان ترکی استانبولی حتما باید چند ماهی در ترکیه سکونت داشته باشم؟

    • آموزشگاه ایرانمهر
      31 فروردین 1398
      Reply

      بسیاری از مردم فکر می کنند با رفتن به یک کشور خارجی می توانند زبان یاد بگیرند! چه زبان ترکی را در ترکیه یاد بگیرید چه در کشور خودتان و در خانه، باید زبان را مطالعه و تمرین کنید تا نتیجه بدهد. البته انکار نمی کنیم که یادگیری زبان ترکی استانبولی در ترکیه موقعیت های بیشتری برای تمرین و یادگیری در اختیار شما قرار می دهد تا اینکه در خانه باشید و روی مبل لم بدهید و بخواهید ترکی یاد بگیرید. اما اگر نتوانید از موقعیت هایی که در اختیارتان قرار گرفته به درستی استفاده کنید، زندگی در خارج از کشور هم کمکی به فرآیند یادگیری نمی کند.

مقالات مرتبط

برای مشاوره رایگان کلیک کنید