معرفی روش های مهاجرت با موسسه صبا پلن

تاریخ انتشار :٠٨ دي ١٣٩٧

امروزه افراد به دلایل مختلفی به فکر مهاجرت هستند، اگر بدنبال راحت ترین کشور برای گرفتن اقامت هستید، موسسه مهاجرتی و اعزام دانشجو صبا پلن به شما در انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت کمک میکند.

 

انواع مهاجرت به کشور های مختلف


 در این مقاله انواع مهاجرت به برخی کشور های مختلف برای شما نام برده شده است که بیشتر به مهاجرت تحصیلی و سرمایه گذاری اختصاص داده شده است و برای اطلاعات بیشتر میتوانید از طریق فرم مشاوره رایگان (کلیک کنید) در وب سایت موسسه مهاجرتی و اعزام دانشجو صبا پلن اقدام نمایید.

مهاجرت به فرانسه :

مهاجرت به فرانسه برای اشخاصی که قصد مهاجرت به اروپا را دارند می تواند یکی از گزینه های ایده آل باشد.

وجود جاذبه های گردشگری و جذب توریست در فرانسه، این کشور را به مقصدی برای مهاجرت به فرانسه، تبدیل کرده است. راه های متعدد و گوناگونی برای مهاجرت به فرانسه وجود دارد که میتوان به موارد زیر اشاره کرد :

  • مهاجرت به فرانسه از طریق تحصیل
  •  مهاجرت به فرانسه از طریق کار
  •  مهاجرت به فرانسه از طریق ویزای ازدواج
  •  مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت

 

 مهاجرت به فرانسه از طریق تحصیل

 

 تحصیل در این کشور با هزینه کم است. تحصیل در دانشگاه ها به زبان انگلیسی تدریس می شود.

 دانشجویان طی تحصیل اجازه کار از طرف دولت را دارند.

 مدرک آیلتس 5/6 لازم است.

 پس از تحصیل دانشجویان می توانند اقامت دائم دریافت کنند.

مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری
 متقاضیان می توانند با خرید یک شغل و راه اندازی یک واحد صنفی در کشور فرانسه سرمایه گذاری کنند و اقامت این کشور را برای خود و خانواده خود اخذ نمایند.

مهاجرت به ایتالیا :


 ایتالیا یکی از راحت ترین قوانین اقامت را در بین سایر کشورهای اروپایی دارد. شما می توانید با خرید یا اجاره ی خانه در این کشور و  ۵ سال اقامت قانونی، ویزای دائم آن را کسب کنید.

همچنین با تحصیل در مقطع کارشناسی در این کشور، شانس دریافت اقامت دائم تان را افزایش می دهید.

ایتالیا به طور کلی مقصد خوبی برای هنرمندان و معماران به حساب می آید.

انواع مهاجرت به ایتالیا

 مهاجرت به ایتالیا از طریق تحصیل

  • امکان اخذ بورسیه در این کشوروجود دارد و با نمره 5/5 میتوان پذیرش گرفت.
  • تحصیل و زندگی در ایتالیا هزینه پایین دارد.
  • دانشجویان در طی تحصیل اجازه کار دارند و میتوانند بعد از تحصیل اقامت دائم دریافت کنند.

روش های مهاجرت

 مهاجرت به ایتالیا از طریق سرمایه گذاری

زود بازده ترین  و سود آورترین بخش های سرمایه گذاری در ایتالیا عبارتند از:
  املاک و مستغلات
  بخش گردشگری
  صنایع غذایی

مهاجرت به نروژ :


 نروژ یکی از صلح آمیز ترین کشورهای دنیا است. سطح بالای رفاه و استاندارد زندگی در این کشور موجب شده نروژ مردمانی آرام و لبخند به لب داشته باشد و در آن خبری از جنایت و دزدی نباشد.

مهاجرت تحصیلی به نروژ

تحصیل در این کشور به دلیل کیفیت آموزشی بسیار بالا، رایگان بودن تحصیل در اغلب مقاطع و رشته های تحصیلی و معتبر بودن مدارک دانشگاهی آن در سطح بین المللی بسیار پرطرفدار می باشد.

تحصیل در نروژ به زبان انگلیسی و نروژی هست. البته داشتن مدرک زبان آیلتس یا تافل نیز برای دانشجویان از الزامات می باشد. از دیگر مزیت های تحصیل در این کشور اجازه کار حین تحصیل به مدت 20 ساعت در هفته می باشد.

در صورتیکه دانشجویان با رعایت قوانین مشغول کار شوند پس از پایان تحصیلات خود می توانند ویزای مهاجرت تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل نمایند و پس از گذشت 3 تا 5 سال می توانند تقاضای اخذ اقامت نروژ را بدهند.



 مهاجرت به نروژ از طریق کار یا تخصص


شما اگر بتوانید از سوی کارفرمایی در کشور نروژ دعوت نامه کاری دریافت کنید می توانید طی مدت کوتاهی ویزای کار کشور نروژ را دریافت کرده و در این کشور مشغول به کار شوید.
 یکی از راه های مهاجرت از جمله کشور نروژ سرمایه گذاری می باشد.در کشور نروژ هم مانند کشورهای دیگر میتوان از طریق سرمایه گذاری اقامت دائم گرفت.
 ولی باید این را در نظر گرفت در جریان باشید که ویزایی با عنوان سرمایه گذاری یا ثبت شرکت، که در این کشور از طریق آن بتوانید اقامت دائم این کشور را بگیرید وجود ندارد. و بهتر است که راه های دیگر مهاجرت به  نروژ را بررسی کنید و از طریق آن برای اخذ اقامت نروژ اقدام نمایید.

مهاجرت به کانادا

واقعیت این است که ارزان ترین و آسان ترین راه های مهاجرت به کانادا، به دلیل درخواست های زیاد از سرزمین های گوناگون برای همه امکان پذیر نیست.
 بخش زیادی ازخاک کانادا به دلیل سرمای هوا و نزدیک بودن به قطب شمال، خالی سکنه است. تحصیل در  کانادا برای دارندگان اقامت دائم در این کشور رایگان است .

 

انواع  مهاجرت به کانادا


  
مهاجرت از طریق ازدواج
 مهاجرت از طریق تحصیل
 مهاجرت از طریق خرید ملک
 مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
 مهاجرت از طریق کار آفرینی
 مهاجرت از طریق تخصص و کار
 مهاجرت از طریق اعضای خانواده
 مهاجرت نیروی متخصص فدرال

 مهاجرت تحصیلی به کانادا 


شما باید از یک مدرسه، کالج، دانشگاه یا دیگر موسسات آموزشی در کانادا پذیرش گرفته باشید.
 کسی که میخواهد در کانادا تحصیل کند باید از تمکن مالی خوبی برخوردار باشد.
 مکان کار در کانادا برای کسانی که در حال تحصیل در کانادا هستند وجود دارد، و فرصت های شغلی در داخل و خارج محیط دانشگاه موجود است.
 به محض فارغ التحصیلی، دانشجویان بین المللی تشویق می شوند که در کانادا تجربه کار کسب کنند. برنامه مجوز کار بعد از فارغ التحصیلی به دانشجویانی که از یک موسسه ی بالاتر از متوسطه غیرانتفاعی کانادایی به تازگی فارغ التحصیل می شوند اجازه می دهد که تجربه ی کاری ارزشمندی در کانادا کسب کنند.



 مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به کانادا


متقاضیان برای مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری باید شرایط زیر را داشته باشند:

داشتن حداقل دو سال سابقه مدیریت طی پنج سال اخیر

دارای حداقل ۱,۶۰۰,۰۰۰ دلار کانادا دارائی خالص. این دارائی می تواند شامل زمین و منزل و اشیا دیگر باشد

دارای تجربه مدیریت بمدت دوسال ظرف پنج سال گذشته

سرمایه گذار تعهد نماید که مبلغ ۸۰۰.۰۰۰ دلار را در کانادا سرمایه گذاری کند

مهاجرت  به آلمان :

مهاجرت به آلمان از روش‌های مختلفی امکان‌پذیر است. آلمان پانزدهمین کشور مطلوب از نظر مهاجرت است که هر سال افراد زیادی به این کشور مهاجرت می‌کنند. و ثروتمندترین کشور اروپا محسوب می‌شود.
 آلمان از نظر موقعیت آب و هوایی دارای آب و هوای معتدل چهار فصل، با زمستان‌های نسبتا سرد است.

انواع مهاجرت به آلمان 

مهاجرت از طریق ازدواج

مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری

مهاجرت تحصیلی آلمان

مهاجرت از طریق ویزای کار

مهاجرت ازطریق ویزای تحصیلی به آلمان (ویزای تحصیلی آلمان)


 کشور آلمان یکی از ارزان‌ترین کشورهای جهان برای ادامه تحصیل است.
 تحصیل در آلمان در مدارس از ۶ سالگی شروع می شود دوره ی ابتدایی در مدارس کشور آلمان به مدت ۴ سال می باشد بعد از آن دوره جدیدی آغازمی شود که 6 سال است و بعد از آن دوره کالج برای آن است که شما دیپلمی معادل یک شخص آلمانی دریافت نمایید.
 تقریبا تمامی دانشگاه‌های آلمان در مقطع کارشناسی وکارشناسی ارشد خدمات رایگان ارائه می‌دهند.

دانشجویان در هفته ۲۰ ساعت اجازه کار دارند. از همین طریق می‌توانند هزینه‌های زندگی خود را تامین کنند.

مهاجرت  از طریق سرمایه‌گذاری در آلمان

سرمایه گذاری در آلمان به 2 روش امکان پذیر است:

از طریق حرفه ای فردی

ثبت شرکت


 مهاجرت  به اتریش

اتریش با تهران فاصله ی زمانی 2.5 ساعته دارد.مهاجرت به اتریش کشوری با طبیعت زیبا در اتحادیه اروپا که به دلیل معماری، موسیقی و هنر شهرت دارد از 6 روش قانونی امکان پذیر می باشد.
 با اخذ اقامت اتریش به راحتی می‌توانید بدون داشتن ویزا به کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن سفر کنید.

 روش های مهاجرت به اتریش

مهاجرت به اتریش از طریق تولد

مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج

مهاجرت تحصیلی به اتریش

مهاجرت به اتریش از طریق کار

مهاجرت به اتریش از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به اتریش از طریق ثبت شرکت


 مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل

 

در مورد هزینه های تحصیل در اتریش لازم است بدانید که تحصیلات رایگان در این کشور سبب شده بسیاری از افراد تمایل به تحصیل در این کشور داشته باشند.
 پس از ورود به دانشگاه امکان کار دانشجویی برای شما وجود خواهد داشت. که این امر می‌تواند بخشی از هزینه مهاجرت به اتریش را بر آورده کند .
 تحصیل در سه مقطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری در کشور اتریش برای داوطلبان خارجی امکان پذیر است . دانشجویان در کشور اتریش می توانند با انجام کار های دانشجویی تمام یا بخشی از هزینه های زندگی و تحصیل خود را در اتریش تامین نمایند . به علاوه دانشجویان می توانند در صورت دارا بودن شرایط کافی از بورسیه های تحصیلی اتریش استفاده نمایند .

 

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به اتریش 


  
نکته مهمی که در سرمایه گذاری در اتریش باید به آن توجه ویژه نمود منبع پول و سرمایه‌ای است که جهت اخذ اقامت اتریش از طریق سرمایه گذاری استفاده می‌شود.
 متقاضیان اخذ اقامت اتریش از طریق سرمایه گذاری لازم است تا حداقل مبلغ ۳ میلیون یورو را در این کشور سرمایه گذاری کنند.

مهاجرت به انگلیس


 انگلستان یکی از محبوب ترین مقاصد مهاجرتی جهان برای افرادی است که در صدد تحصیل و کار در یک کشور جدید هستند. هرچند، سیستم مهاجرت به انگلستان محدود کننده است.
 ویزای انگلستان فقط از طریق سفارت انگلستان و مراکز صدور ویزا در خارج از کشور صادر میشود. اگر برای مسافرت به انگلستان نیاز به ویزای انگلستان دارید بایستی قبل از سفر آن را درخواست دهید.

انواع مهاجرت به انگلستان

 

  • مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به انگلیس
  • مهاجرت از طریق ازدواج به انگلیس
  • مهاجرت از طریق تولد فرزند به انگلیس
  • مهاجرت کارآفرینی به انگلستان
  • مهاجرت تحصیلی به انگلیس 
  • مهاجرت کاری به انگلیس
  • مهاجرت از طریق خرید ملک

 

 مهاجرت کاری به انگلیس

 

  • پیشنهاد مورد تاییدی برای استخدام از سوی یک کارفرمای انگلیسی دارای مجوز داشته باشید که به مثابه اسپانسر شما عمل می کند؛ و
  • در حرفه ای مشغول به کار باشید که پشتیبانی مالی آن توسط کارفرمای اسپانسرتان صورت پذیرد.

 

مهاجرت تحصیلی به انگلیس 


از مزایای تحصیل در انگلستان در مقطع دبیرستان این می باشد که دیپلم تحصیل کشور انگلستان در همه کشور ها معتبر می باشد و شما در همه جای دنیا می توانید ادامه تحصیل دهید و یک مزیت اصلی
 تحصیل در انگلیس، اخذ اقامت این کشور می باشد.
 دانشجویان بین المللی از خارج انگلستان یا اتحادیه اروپا باید برای ویزای دانشجویی درخواست دهند. تنها در صورتی می توانید برای ویزای دانشجویی درخواست دهید که قصد تحصیل در یک دوره تمام وقت در انگلستان را داشته باشید. ویزاهای دانشجویی برای دوره های کوتاه مدت صادر نمی شوند.

امیدواریم در این مقاله با روش های مهاجرت در برخی کشور ها آشنا شده باشید، در صورت نیاز به هرگونه مشاوره و راهنمایی تکمیلی با پر کردن  فرم مشاوره رایگان (کلیک کنید) موسسه مهاجرتی و اعزام دانشجو صبا پلن (دارای مجوز از وزارت علوم و تحقیقات) مشاوران این موسسه در کمتر از 24 ساعت با شما تماس گرفته و راهنمایی های لازم را خدمتتان ارائه می دهند.

 

امتیازدهی : از 1 رای

اگر سوالی دارید همین‌جا بپرسید!

comments
رها ٢٧ آذر ١٣٩٧ - ساعت ١٨:٢٠
لطفا توضیحات بیشتری بدین
آموزشگاه ایرانمهر

با سلام 

لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت www.sabaplan.com مراجعه یا با شماره ی 

02188690047 تماس حاصل نمایید .

ارش ٢٢ آذر ١٣٩٧ - ساعت ١٢:٣١
ممنون از مقاله خوبتون
آموزشگاه ایرانمهر

با سلام 

تشکر از حسن نظر شما .

برای مشاوره رایگان با شما تماس می‌گیریم

با ثبت ایمیل یا شماره تلفن خود، از مشاوره رایگان کارشناسان ایران‌مهر بهره‌مند شوید.
تعیین وقت مشاوره